VOEDINGSADVIES

Ik help vrouwen bij het bereiken van hun ideale gewicht en optimale vitaliteit door hun hormonen in balans te brengen.
Voor mij betekent vitaal zijn dat je lekker in je vel zit en voldoende energie hebt om de dingen te doen waar je blij van wordt. Daarom focus ik mij niet alleen op voeding, maar spelen ook andere belangrijke factoren zoals stress, slaap en beweging een rol in mijn consulten.

Hormonen
De hormoonhuishouding speelt binnen mijn consulten een belangrijke
rol. Hormonen zijn stofjes die belangrijke lichamelijke processen aan-
en uitzetten en reguleren. Ze kunnen je fantastisch laten voelen maar
als ze uit balans zijn kunnen ze het je moeilijk maken! Denk aan
klachten als vermoeidheid, slecht slapen, overgangsklachten, bijnieruitputting, vaak zin hebben in zoet/zout voedsel, aankomen, schildklierproblemen en libidovermindering.

 

Mijn aanpak is erop gericht je hormonen (weer) in balans te brengen. Aan de hand van een vragenlijst voer ik een hormonale analyse uit. Samen kijken we welk voedingspatroon voor jou werkt. Elke aanpak is persoonlijk en gericht op jouw doelen, klachten en wensen.

Je doelen bereik je door een advies op maat waarin de ‘holy triangle’, voeding, beweging en ontspanning, in acht genomen wordt.

Ik streef ernaar om je meer te leren over je eigen lichaam en inzicht te geven in je (eet)gedrag en leefstijl. Na mijn consulten weet je zelf wat gezond voor je is en hoe je dit makkelijk toe kunt passen binnen je eigen leven voor nu en in de toekomst.

Verder zijn de 3 P's kenmerkend voor mijn aanpak:
- Een praktische vertaalslag naar gezond(er) leven
- Vanuit een positieve benadering
- Met een persoonlijk advies     

Afvallen
Wanneer je uit balans bent kan afvallen heel lastig worden. Het principe van calorieën tellen en meer verbranden dan je binnenkrijgt gaat wat mij betreft lang niet altijd op! Er zijn veel meer zaken die van invloed zijn op gewichtsverlies. Daarnaast kan het in onze huidige maatschappij met voeding in overvloed ook lastig zijn om gezonde keuzes te maken.

Ik kan je op een gezonde manier gewicht laten verliezen zonder dat je honger hoeft te lijden of telkens aan eten denkt. Hierbij staat het optimaliseren van de bloedsuikerspiegel centraal. Velen gingen je succesvol voor dus maak nu een afspraak!

Nooit meer aan de lijn!

 

Wanneer kun je bij mij terecht?:

  • Gewicht verliezen

  • Menstruatieproblemen & PCOS

  • Overgangsklachten

  • Darmklachten (Prikkelbare Darm Syndroom)

  • Vermoeidheid 

  • Trage schildklierwerking (Hashimoto)

Klik hier voor:

"Dankjewel Marjon voor je begeleiding. Door de weekmenu's en handige tips heb ik veel inspiratie gekregen om op een eenvoudige manier gezonder en gevarieerder te eten. Ik vond het prettig dat er tussen de consulten door ruimte was om vragen te stellen via email of What'sapp en dat er ook aandacht en ruimte was voor emotionele aspecten bij eten en afvallen."  - Annelies

Ik ben aangesloten bij PuurGezond 
www.puurgezond.nl

© 2020 by Marjon Kok. Alle rechten voorbehouden.

KVK-nummer: 67430589
Praktijk Marjon Kok te Haarlem