Voedingsdeskundige & Personal Trainer bundelen krachten!


Praktijk Marjon Kok | Voedingsdeskundige & Hormoonconsulent Haarlem en Heemstede | Voedingsadvies | Leefstijladvies | Hormonale analyse | Afvallen | Hormonen

Gezond eten en sporten zijn een goede stap richting een gezonde leefstijl. Daarom hebben wij, Marjon (voedingsdeskundige) en Duncan (personal trainer), onze krachten gebundeld. Samen hebben we een 6 weken durend programma bedacht die jou een flinke zet richting een gezonde leefstijl gaat geven. Wat houdt dit in?

In 6 weken tijd; - Ga je gezonder eten aan de hand van voedingsschema's - Kom je in shape door een combinatie van personal training en groepstrainingen (buiten) - Krijg je meer inzicht in een gezonde leefstijl - Kun je 5 kilo afvallen!

Hoe ziet het programma eruit?:

- Intake 30-45 minuten bij Marjon in de praktijk

- Intake inclusief 1 kennismaking personal training totaal 30 min met Duncan

- Afspraak uitleg gezonde voeding & toelichting weekmenu’s door Marjon (30 minuten)

- 4x een weeg- en evaluatiemoment met Marjon (wekelijks). Je ontvangt van haar 5 standaard weekmenu's (er wordt dus geen rekening gehouden met allergieën, o.i.d.)

- Deelname aan 3 groepstrainingen per week (6 weken lang) bij Duncan

- Tussentijds contact via e-mail of WhatsApp

Voor maar €199,95

Wil je een afspraak maken? Ga dan naar het contactformulier en meld je aan voor het Food & Fit pakket!

Verdere informatie:

Duncan Berends, Personal Trainer bij BuitenFit Haarlem

Maak kennis met de te gekke outdoor training van BuitenFit Haarlem. Tijdens de trainingen leer je de vele voordelen van trainen met een kettlebell en het eigen lichaamsgewicht ten opzichte van geïsoleerde fitness apparaten.

Op deze manier train je jouw lichaam in zijn geheel. Dat heeft vele voordelen ter preventie van blessures en om een fit en sterk lichaam creëren. De kettlebell is de tool voor kracht, uithouding, explosiviteit en vet verbranding en iedereen kan het leren. Je traint op jouw eigen niveau en als je er hard voor werkt is resultaat een kwestie van tijd!

Voor meer informatie over BuitenFit Haarlem: https://buitenfithaarlem.nl/

Trainingsrooster: https://buitenfithaarlem.nl/training-rooster/

Wil je eerst wat filmpjes bekijken van de trainingen?:

https://www.youtube.com/watch?v=TfRzYl2JKS0

https://www.youtube.com/watch?v=iN6SE9l93wQ