3x lekkere tussendoortjes!

March 8, 2017

'Prepping', 'on the go', 'healthy pleasures'; het is tegenwoordig helemaal in om je eigen tussendoortjes klaar te maken en geen Sultana's meer mee te nemen! En dat is maar goed ook, want dan weet je namelijk precies welke ingrediënten er in jouw 4-uur snack zitten:)

 

Hierbij deel ik mijn 3 aanraders; lekkere, makkelijke, en niet geheel onbelangrijk, gezonde tussendoortjes!

 

 

Vegan blauwe bessenmuffins

Als je in een goede bui bent en iets terug wilt geven aan de wereld kies je voor de veganistische blauwe bessenmuffins; goed voor jezelf, goed voor de dieren & goed voor het milieu! Het lekkere recept vind je op mijn website!

 

 

 

 

 

 

Appelcake uit Pauline's keuken

In haar foodblog Uit Pauline's keuken post Pauline Weuring de lekkerste recepten en schrijft ze over o.a. over haar favoriete hotspots. Deze appelcake is een van mijn favorieten.

 

 

 

Krentenbolletjes van Jet

Dit recept komt uit het boek 'Tips van Jet'. Gemakkelijk te maken en heerlijk als ontbijt, lunch en tussendoortje.

 

Benodigdheden voor ongeveer 10 krentenbollen:

200 gram rozijnen

250 gram vanillekwark

250 gram havermout

2 eieren (liefst biologisch)

1 eetlepel bakpoeder

1 eetlepel olijfolie

1 snuf zout

 

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Laat de rozijnen 10 minuten wellen in warm water.

Doe alle ingrediënten in een kom en meng ze met een spatel.

Maak 10 bollen van het beslag. Dit kun je het beste doen met twee opscheplepels.

Leg de bollen op bakpapier en bak ze 20 minuten in een voorverwarmde oven gaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

© 2020 by Marjon Kok. Alle rechten voorbehouden.

KVK-nummer: 67430589
Praktijk Marjon Kok te Haarlem