OPLEIDINGEN

Na mijn HBO-opleiding Bedrijfskunde in Leeuwarden afgerond te hebben kwam ik erachter dat de kennis mooi meegenomen is, ik een enorm leuke studententijd heb gehad, maar deze opleiding niet aansluit bij mijn passie: voeding & gezondheid.


Daarom ben ik rond gaan kijken naar opleidingen die hier wél bij aansluiten;
- De opleiding tot Gewichtsconsulente heb ik gevolgd via NHA opleidingen en daarna formeel afgesloten met een examen via exameninstituut TCI. 

- De opleiding tot Hormoonfactortrainer heb ik gevolgd bij Ralph Moorman aan het instituut Sonnevelt Opleidingen. Dit betreft een HBO-geaccrediteerde klassikale opleiding en ik heb mijn diploma behaald.

- Voedingsdeskundige is een HBO-geaccrediteerde opleiding van het Civas instituut. Deze thuisopleiding heb ik met een klassikaal examen en diploma afgesloten.
- Ook de HBO-geaccrediteerde thuisopleiding Orthomoleculaire Therapie behoort tot het Civas instituut en ook deze heb ik met een examen en diploma behaald.

- De HBO-geaccrediteerde klassikale opleiding Medische Basiskennis via opleidingsinstituut Con Amore heb ik succesvol behaald. 
- Ik ga naar verdiepingsdagen en lees veel boeken en informatie op gebied van voeding, gezondheid & mindset.