Vandaag bereidde ik deze heerlijke lunch met vegetarische burgers en frietjes. Maar dan de healthy variant natuurlijk:)! Heerlijk genieten in het weekend of na een workout. Beide in mijn geval:). Ik heb gekozen voor een vegetarische burger van Tivall met linzen (te koo...

Deze lunch is perfect; veganistisch, vullend en rijk aan voedingsstoffen! Ik heb gekozen voor speltbrood van de Albert Heijn uit de ‘liefde & passie’ reeks omdat hier geen dierlijk vet aan toegevoegd is. Je kunt uiteraard ook desem speltbrood gebruiken. Probeer in elk...

Holy hummus: lekker, makkelijk en bomvol eiwitten  en voedingsstoffen. Heerlijk op een rijstwafel als lunch of op een verjaardag als dip met groenten. Hierbij drie variaties op de standaard hummus. Heb je teveel hummus gemaakt? Geen probleem, je kunt het restant in de...

Niets lekkerder dan een goede salade als lunch of bijgerecht. Hierbij twee van mijn favorieten! Nom nom nom…

 

Herfstsalade 4 personen

plakjes brie (max. 0,5 blok)
handje walnoten
1 appel
150 gr. bladsla of veldsla
cherrytomaatjes en/of zongedroogde tomaatjes naar smaak
k...

Mijn favoriete soep, én ingrediënt by the way: pompoen(soep)! Lekker zoet en romig. Hoewel pompoen meer een seizoensproduct is kan ik deze soep het hele jaar wel eten!

Ingrediënten voor 6 koppen
800 gram pompoenblokjes voorgesneden

2 rode ui
1 rode peper
2 groentebouillo...

Ik vind eieren heerlijk, het liefst zou ik ze elke dag eten. Helaas is het niet goed voor ons milieu om te veel dierlijke producten te consumeren, daarom houd ik het bij drie biologische eieren per week. Het is belangrijk om voor biologische eieren te kiezen omdat de o...

Ingrediënten voor 8 koppen
800 gram broccoli
1,5 liter kippenbouillon van de natuurwinkel
2 aardappels (middelgroot)
Pijnboompitjes naar smaak
150 ml. sojaroom
0,5 of hele rode peper (vrij pittig!)

2 rode of gele uien
Staafmixer

Hoe maak je het?
Schil de aardappels en br...

Please reload

© 2020 by Marjon Kok. Alle rechten voorbehouden.

KVK-nummer: 67430589
Praktijk Marjon Kok te Haarlem