May 29, 2016

Who doesn’t love lasagna? Hierbij een verse vegetarische lasagne met veel groenten en weinig kaas. Helemaal verantwoord:)

 

Ingrediënten voor 4-5 personen
grote pot biologische pomodori tomatensaus 690 gram (AH)
biologische tomatenblokjes 400 ml.
1 courgette
600 gram gew...

May 29, 2016

Bij dit recept hoort een mooi verhaal. Tijdens onze reis door Sri Lanka (by the way: absolute must-go!) gingen we eten bij een klein familie restaurant in Sigiriya. Uiteraard bestelden we weer curry en fried rice. Ik zei tegen Mark dat ik wel eens een kijkje in de keuk...

May 29, 2016

Pesto is heerlijk door een pasta, salade of als dipje op een verjaardag! Hierbij een homemade versie.

Ingrediënten
30 gram basilicum (verse blaadjes)
15 gram pijnboompitjes
40 gram parmezaanse kaas
3 volle eetlepels olijfolie
1/3 teentje knoflook
1 eetlepel citroensap o...

May 29, 2016

Ik zal maar gelijk eerlijk zijn; deze curry komt uit een pakje.

De pakjes curry paste van Fairtrade vind je in bijna elke supermarkt en zijn fantastisch als basis voor curry-for-dummies. Want zeg nou zelf, het maken van échte curry is toch veel te moeilijk? Je gebruikt...

May 29, 2016

Ingrediënten voor 2 pers.
1 courgette
150 gr. zilvervliesrijst

1 rode paprika
1 rode ui
vis naar keuze
klein blikje tomatenpuree
geraspte geitenkaas naar smaak
olijfolie
peper, zout en Italiaanse kruiden

Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 180 C˚.
Halveer de courge...

May 29, 2016

Misschien niet het meest gezonde recept maar wel een van de lekkerste! Heerlijk op een koude dag of als stevige maaltijd voor het sporten.

 

Ingrediënten voor 4 personen

800 gram andijvie
250 gram champignons

2 rode uien

6 - 8 plakjes speltbladerdeeg

125 gr. crème fraîche

4 b...

Please reload

© 2020 by Marjon Kok. Alle rechten voorbehouden.

KVK-nummer: 67430589
Praktijk Marjon Kok te Haarlem